Klanten reviews

Kim en Marcel

GE-WEL-DIG!!! Super fotograaf, die erg creatief is en topkwaliteit foto's aflevert!

We hebben John via via leren kennen en waren meteen weg van deze man! Hij is erg laagdrempelig, altijd in voor een lolletje, flexibel, bescheiden en boven alles heel erg aardig. We hebben met John onze wensen kunnen bespreken voor onze bruiloft en daarin was alles mogelijk. Tijdens de fotoshoot was er alle ruimte voor idee‘n van beide kanten en deze hebben we met veel genot en plezier uitgevoerd. Ook ad hoc besluiten vormden geen probleem voor hem.
Binnen een paar weken na onze bruiloft was ons album al klaar en gewoonweg perfect in elkaar gezet! In de manier waarop John de foto's heeft verwerkt zie je de liefde, die John heeft voor zijn vak, terugkomen. Hij heeft enorm veel oog voor detail en dit zie je terugkomen in zijn foto's. Op de bruiloft heeft John foto's met een vooruitziende blik genomen, dit zagen wij terugkomen in ons prachtige album. Hij is erg creatief en ook dit zie je weer terugkomen in zijn foto's en de manier waarop hij ze verwerkt.
Wat wij ook erg fijn vonden en pas achteraf eigenlijk besefte, was dat John op bepaalde momenten gewoon onzichtbaar was. Momenten die spontaan en vol emotie waren heeft hij perfect en op het juiste moment weten vast te leggen, zonder dat wij hier ons van bewust waren. Dat maakt dat die foto's heel waardevol zijn en extra gekoesterd worden door ons en anderen. Wij zijn John enorm dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan! Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste, keer dat wij van John zijn service gebruik hebben gemaakt.

Pluspunten: Makkelijk bereikbaar-vriendelijk-flexibel-oog voor detail-spontaan-perfectionistisch ;) -creatief
Minpunten: ? ?

Marissa en Robin

Na een goed gesprek, hebben wij een super ervaring gehad tijdens de fotoshoot

Wij hebben met John een heel prettig intake gesprek gehad. Wij voelden ons meteen op ons gemak en konden goed uitleggen wat wij voor foto's wilden. Ook tijdens de fotoshoot zijn we op ons gemak gesteld en hier kwam dan ook een prachtig resultaat uit! Precies wat wij graag wilden. Een echte aanrader!

 


Hans en Lindsey

Hele fijne samenwerking gehad en ervaren ..

Hele fijne samenwerking gehad en ervaren tijdens onze trouwdag. Naar ons idee veel creativiteit en spontaniteit, wat hele mooie en pure foto's heeft opgeleverd! Wij zijn erg tevreden!

 


Monique en Wesley

Professionele man, we voelden ons zeer op ons gemak! Prachtige foto's!

Hele prettige fotograaf waarbij wij ons snel op het gemak voelden. Denkt erg mee, hij heeft zelfs voor ons de fotolocatie gevonden! Behulpzaam, niets is te gek of te veel, prachtige foto's. Hij begreep ons precies waardoor het eindresultaat perfect is geworden. De fotograaf was erg leuk met onze bruidsmeisjes waardoor ook zij zich erg op het gemak voelden!

 


Merel en Wim

Prettig om mee te werken en prachtige foto's. Een aanrader dus!

Professioneel, hoge kwaliteit foto's en flexibel in onze wensen.

 


Anita en Frank

John levert top kwaliteit foto's, heeft aandacht voor je wensen en stelt je enorm op je gemak!

Eerste gesprekken waren al erg fijn en voelde we ons erg op ons gemak. We hebben rustig onze wensen kunnen bespreken en voorbeelden gegeven van foto's die wij erg mooi vinden. Op de dag zelf ging het ook allemaal erg goed en was de fotoshoot enorm leuk om te doen. John heeft ook zelf leuke idee‘n die echt wel goed aansluiten bij onze smaak, daar hield hij goed rekening mee.

Al een aantal weken na de bruiloft konden we ons album ophalen. Deze overtrof onze verwachtingen! Naast dat het album heel leuk is opgezet, zijn we enorm blij met het resultaat van de foto's!! Niets is fijner dan dat je een van de mooiste dagen van je leven op deze manier is vastgelegd, helemaal top!!

 


Pamela en Adam

Op zoek naar een goede fotograaf met een goede service en persoonlijkheid? Gevonden!

Wij zijn bij Haskon gekomen via goede vrienden. Hij deed vorig jaar de foto rapportage van hun trouwdag en we wisten direct dat we met hem wilde gaan samenwerken voor onze trouwdag. Direct al bij de kennismaking weet en snapt hij wat je wilt en heb je een vertrouwd gevoel wat voor ons heel belangrijk is. Hij is er tenslotte op JULLIE dag heel de dag erbij en dat moet goed zijn! Het fotoboek, de service de kwaliteit is meer dan verwacht en zijn erg blij met het resultaat. Hij weet de momenten eruit te halen die belangrijk zijn en ook herken je echt jezelf terug. Niets is gemaakt wat heel belangrijk is. 1 ding is zeker mochten wij weer een rapportage willen gaan maken dan gaan we zeker weer naar Haskon!

 


Kevin

Prettige ervaring...

Wij hebben een gezins fotoshoot gedaan. Werden erg hartelijk ontvangen, en de kracht was dat je snel erg gemakkelijk voelde. En was daarom zeer prettig om zo op de foto te staan. Zeker een aanrader!

 


Lisette en Remco

Trouwreportage...

Nu ook de trouwreportage door Haskon Photography (zie mijn eerdere review) uit laten voeren en werkelijk waar wat een schitterend resultaat. Het trouwalbum is een super album geworden met schitterende foto's en zeer bijzondere effecten. Zelfs onverwachte maar emotionele momenten zijn supermooi vastgelegd. Het album zorgt ervoor dat ik elke keer weer de dag helemaal herbeleef. Ik kan niet anders zeggen dan een geweldig resultaat!

 


Fam. Schipper

Helemaal geweldig...

Wij hebben al een paar reportages laten maken, en John van Haskon Photography is ook de fotograaf geweest op onze trouwdag. We waren heel de dag super relaxd en liep gewoon allemaal geweldig. Hebben net onze reportage binnen en is ook helemaal geweldig. Ook krijgen we veel positieve en lovende reactie van mensen om heen.
Bij deze bevelen we Haskon Photography warm aan!!!!

 


Lisette Mulder

Huwelijksreportage volgt na een groepsportret...

Voor een groepsportret als cadeau aan mijn moeder zijn wij terecht gekomen bij Haskon. Vanaf het eerste contact was het een prettige samenwerking. De groepsreportage vond ik spannend zeker omdat we ook een twee jarige bij ons hadden, maar hij wist hiermee perfect om te gaan waardoor we allemaal ongedwongen en echt glimlachend op de foto staan. hele mooie foto's en een hele sneller service. Toen mijn vriend en ik naar buiten liepen zeiden wij al tegen elkaar, mochten we ooit gaan trouwen dan vragen we hem voor de bruidsreportage, en nu is het zover. Gelukkig was Haskon nog beschikbaar en ook nu is de service geweldig en kijken we al enorm uit naar de grote dag!

 Fam. Kwetsie

Wij gaan nooit naar een ander tenzij hij stopt !!!

John heeft voor ons al enkele reportages gedaan, zoals trouwerij, zwangerschap en laatst ook met de kinderen. We kennen hem dus nu ook al enkele jaren en zullen ook zeker niet meer naar een ander toe gaan, tenzij hij ermee stopt, dan kunnen we niet anders.

Dit komt gewoon vanwege zijn, in onze ogen, toch vele sterke punten, waarvan dit er enkele zijn:

- Goed inzicht met de voorkomende situatie(s).
- Leuke en toch andere en vernieuwende ide‘en als "de standaard poses" die je altijd ziet.
- Goed met kinderen (dus een goed geduld om net dat juiste en mooie plaatje te kiezen).
- Een zeer goede kwaliteit foto's.
- Hoge graad in service verlening.
- etc.

Kortom, de enige die wij aanraden bij anderen, die ons om een goede fotograaf vragen, dan is het altijd hetzelfde antwoord......John Sassen - Haskon Photography en halen we onze foto's tevoorschijn voor het bewijs.

Dus.........., succes met je reportage bij John !!!

 


Claudia Vermaat

Zeer tevreden!..

Wij hebben onze trouwreportage door John laten verzorgen. Mijn man houdt helemaal niet van camera's en vindt het helemaal niet leuk om op de foto te gaan. daarom bent ik op zoek gegaan naar een fotograaf die hier goed mee om kan gaan en op in kan spelen. John is een zeer prettige persoonlijkheid die mensen erg op hun gemak weet te stellen. Hij heeft veel geduld, begrip en inlevingsvermogen. Hij zorgde voor een heel plezierige, ontspannen en ongedwongen sfeer, zodat ook mijn man zich op zijn gemak voelde, hierdoor is de reportage erg mooi geworden en staat mijn man heel ontspannen en leuk op de foto. Precies zoals hij is.
John heeft de kwaliteit te snappen wat je als klant wil en verwacht. Hij is professioneel en zeer creatief, hij maakt prachtige reportage's voor een betaalbare prijs.
Inmiddels hebben wij ook al twee keer een zwangerschapsreportage door John laten maken en een familiereportage met ons eerste kind. Het resultaat was echt geweldig! De manier waarop hij ons zoontje heeft gefotografeerd is heel knap. Alle gezichtsuitdrukkingen die zo horen bij onze kleine man heeft hij prachtig vastgelegd, heel knap als je een kind verder niet kent. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten van John en wij kunnen hem aan iedereen aanraden.....Home